Son zamanların trendlerinden kış mevsiminin de başlangıç göstermesi ile süveter modelleri raflarda yerini almış bulunmakta. Kaz ayağı ve süveter modelleri bu sezon oldukça sık görmeye alışık olduğumuz süveter modellerinden diyebiliriz. Gömlek üzeri kombinler de artık sık karşılaşacağımız giysilerden olan süveterler çeşit olarak da oldukça fazla. Kalıp olarak da oversize modeller, önü kısa arkası uzun modeller, v yaka süveter modelleri çokça ilgi gören modeller olmakta.

Her alanda olduğu gibi bu alanda da yine karşımıza çıkan örgü modelleri olmakta. Model olarak her zaman ön gördüğümüz üzere elde örme modeller çok daha pahalı olup kullanım açısından da temin edeceğiniz ipin kalitesine göre daha sağlıklı olmaktadır.

Örme süveter detaylandırmasında da tabiki örülecek olan modele göre çeşit seçeneğiniz son derece fazladır. Örme işini yapamam diye düşünüyorsanız o vakit Trendyol gibi web sayfalarından dilediğiniz modelde örgü süveter temin alabilirsiniz. Lakin yine de ben kendim yapıp kolay başlangıç ile yapabileceğim bir model olsun derseniz size bir öneride bulunabiliriz.

Son zamanlarda her alanda olduğu gibi örgü alanında da kolaylıklar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de alize ipler. Alize ipler ile dilerseniz kendinize göre bir model oluşturup son derece kolay bir şekilde kendi süveterinizi kendiniz yapabilirsiniz. Alize ipler elde örülen örgü detaylandırması ile yapıldığından sizlere kolaylık sağlayacaktır. Sadece tek yapmanız gereken önlü arkalı bir ölçü kalıbı çıkarmak ve son derece kısa sürede süveterinizi istediğiniz renkte tasarlamak.

Ofis şıklığınızı tamamlayacak örme süveter modelleri ayrıca triko pantolonlar ve etekler ile de oldukça hoş durmakta. Üstelik görünüm olarak rahat olduğu kadar görünüm yönünden de oldukça uyumlu olmakta.

örme süveter modelleri
örme süveter modelleri
örme süveter modelleri
örme süveter modelleri
örme süveter modelleri
örme süveter modelleri
örme süveter modelleri